Päivän Raamatunkohta: 1.joh. 4:7-8

 Rakkaani, rakastakaamme toinen toistamme, sillä rakkaus on Jumalasta; ja jokainen, joka rakastaa, on Jumalasta syntynyt ja tuntee Jumalan. Joka ei rakasta, ei tunne Jumalaa, sillä Jumala on rakkaus.

 

 hmm. Tämä vuosi alkoi kivasti kavereiden kanssa pommeja paukutellen ja elokuvakin katsottiin porukalla. Ilta oli suht rauhallinen verraten joihinkin aiempiin vuosiin, joista lienee useammilla ihmisillä melkoisesti kerrottavaa. Olimme joskus bile-kansaa.. :D

 Heppa-parkoja jouduimme hiukan rauhoittelemaan, koska niistä kaksi on pihatossa, eivätkä raukat meinanneet pysyä nahoissaan, kun pommeja räjäytettiin kotipihassa. Kauempaa kantautuva pauke ei heitiä häirinnyt. Oli myöskin hauskaa todeta, että eniten näitä kaukaa kuuluvia pommeja pelkäsi miehekkäästi talomme ainoa ori. *miehekästä..*  Tallissa lauman pää tunsi sitten kuitenkin olonsa turvalliseksi ja rauhoittui.

 Vuoden ensimmäisellä viikolla olen saanut vetää kaksi rauhoittumis- ja rentoutumistuntia ja lisäksi ollaan heppailtu muuten. Vedettiin rattikelkkaa ja maastoiltiin. Viikko on ollut jotenkin erityisen rauhallinen tunnelmaltaan. On käynyt paljon kavereita kylässä ja menoa on sikäli ollut, mutta nyt on jotenkin itsellä sellainen hassu, rauhallinen olo. Sellainen "kaikki menee nyt oikein"-fiilis. :)

 Kiikoisten kesä-gospel järjestetään 10.7.2010. Siitä tulee Purpuritapahtumaan pieni lisäefekti. Ehkäpä näin saamme hiukan lisättyä pienen paikkakuntamme yhteishenkeä? Tapahtumaan tulee illaksi soittelemaan ainakin Lumina Polaris ja Mans castle. Puhumaan keräillään myös väkeä. Koitamme saada tapahtumastamme mahdollisimman monipuolisen "kaikille jotain"-tapahtuman. Päivällä olisi tarjolla varttuneemman väen tilaisuus ja illemmalla settiä nuorille. Saa nähdä, kuinka käy. Sitten, kun kaikki puhujat ja bändit on saatu varmistettua, laitan tänne vielä lisäinfoa. *siitä tulee kivaa!*

 Talliin on kotosalla ilmestynyt puolikas satulahuonetta. Ehkäpä se saadaan mahdollisimman pian käyttökuntoon asti, niin vanhin poikamme pääsisi elämäänsä rajoittavista hevosvarusteista huoneensa seinällä.. En vaan ole raaskinut kalliita varusteita viedä talliin rottien syötäväksi ja homehtumaan. Köyhän täytyy laskea.. :)

 Tehtiin facebookissa pikkupila ja saatiin ihmiset pillastumaan. Laitettiin molemmat sivuillemme, että "Tiina on nyt sinkku" ja "Jyri on nyt sinkku". Pian alkoi sitten puhelin soida ja piipitellä. Saatiin myös hauskasti polemiikkia seinillemme feissarissa.  Totesimme, että ehkä meidän ei kannata erota, ainakaan facebookissa, koska ihmiset saisivat siitä kovasti murhetta. Tosin n. 60% vähintään hoksasi heti paikalla, että tässä on kyse aprillista, eikä viitsinyt edes kommentoida, paitsi jälkeenpäin, että "arvasinpas..". :) Nyt on sekin sitten nähty.

 

 Ja tässä jälleen kuva. Rakkahin Liinu! :D Hmm.. Paremmin varmaan sopis "kakkahin Liinu"... :) Se nyhti tuonkin hienon nahkariimun päästään irti. Onneksi se ei hajonnut. Huomenna lähden käymään erään tuttuni luona kylässä ja vien samalla muutamia riimuja korjattavaksi Liinuskin jäljiltä.. :)

 Tämän vuoden aloitukseen kuuluu myöskin yhden hepan osto. Siskoni rakas humma siirtyy minun nimiini. Tosin sys menee sillä edelleen niin paljon, kuin haluaa mennä. Saan hiukan vapaammat kädet sen käyttöön työssäni ja saan senkin menoja yritykseni verotukseen. Lisäksi minulla on yksi aika ikävä päätös tehtävänäni, koska minun pitäisi nyt lopullisesti päättää yhden rakkaan työjuhdan elämän päättämisestä. Vilin jalat ovat surkeassa kunnossa, eli ellei ihmeparantumista tapahdu, niin.. So long, baby... :( Vaikka Vili on kyllä niin kiva humma, että se pääsee heppojen taivaaseen! :D

 

 Ja tässä Vili toissa kesänä.