Okei.. Olen siis reissun päällä.. Ja hurskaana uskovaisena Raamattuni on autossa lukkojen takana, enkä jaksa hakea sitä sieltä..
 Eli huomenna laitan sitten vaikkapa kaksi Raamatunkohtaa.
 Lasten kanssa matkustamisessa on omat hankaluutensa.. Niitä kun on tosiaan neljä. Kuvitelkaapa vaikka tilanne, että olet leiriytyneenä mökkiin, johon ei tule vettä sisälle, eikä ole sisävessaa. Kaikki muuttuu yllättäen varsin monimutkaiseksi.. Pikkuvauva kakkaa vaipat, yhdellä on vasta hätä ja kaksi muuta karkaa ovesta ulos.
 Ja autossa. Lasten tulee vuoronperään jano ja pissahätä. Ja sitten "toi löi" ja "Jokke veti tukasta".
 Miten siis selviytyä ehjin nahoin? No ensinnäkin: otetaan mukaan yhtä monta aikuista, kun on lapsia. Näin me teimme aivan sattumalta, mutta onneksi.
 Sitten, otetaan muutama kymmenen pakkaus trippimehuja ja rutkasti vaihtovaatteita lapsille. Näin minä yritin tehdä, mutta vaatteet loppui silti kesken ja lisäksi huomasin jättäneeni puolet omista vaihtovaatteistani kotiin pöydälle.
 Onneksi kotikarjan hoito sentään järjestyi niinkin helposti, että siskoni A tuli meille ja hoitaa kanat, lampaat, hevoset, kanin sekä uljaan metsästäjän, Pirren. Pirre oli kuulemma onnellinen, kun sai kaiken huomion itselleen. Se kun normaalisti jää hiukan vähälle huomiolle tämmöisessä perheessä.. Pirre oli innoissaan suukotellut A:aa kunnes hän oli huomannut hengityksessä "lievän" raadontuoksun.. :)1670351.jpg
 heh kotiäidin perikuva.. Siivoan mökkiämme luovutuskuntoon..