Päivän Raamatunkohta: 1. Tess. 5:18
 Kiittäkää joka tilassa. Sillä se on Jumalan tahto teistä Kristuksessa Jeesuksessa.

 No nyt näkyy ikkunasta jo sileä nurmikko. Ei olisi eilen pitänyt katsella sitä, kun sitten oli aivan pakko leikata se.. :)
 Hmm.. Tämän päivän kiitosaiheena voisi olla vaikkapa se, että sade on tauonnut. Ensin kiitin sateesta ja nyt poudasta. Tuuli puhaltaa ja ulkona on raikasta ja lämmintä. Vastaleikattu nurmi tuoksuu ja jokapuolella on kukkasia. Tulee väkisinkin mieleen se lause, että : "Tämän päivän on Herra tehnyt, iloitkaamme ja riemuitkaamme siitä".
 Hevosetkin viettävät tänään ja varmaan vielä huomennakin ansaittua vapaata. Meidän Nitro-poni on myös kiitosaihe. Eilen illalla minulla oli hirveän paha mieli ja menin laittamaan hevosille vettä. Kun menin tarhaan, kaikki hevoset tulivat minun ympärilleni ja katselivat vähän aikaa. Sitten Liinu ja Vili menivät kauemmas kun niiden oli pakko vähän väitellä siitä, kummalla on oikeus olla ihmistä lähellä. Mutta Nitro jäi. Se katsoi minua pitkään mustilla silmillään. Sitten se tuli varovaisesti ihan minun viereeni ja laski pienen turpansa käsivarrelleni. Tuntui ihan kuin se olisi sanonut, että " Älä sure. Ajattele postitiivisesti. Minuakin täällä pompotetaan miten halutaan, mutta ollaan molemmat elossa ja terveitä."
 Nitro oli pitkään ihan paikallaan ja silitin sen kaulaa. Sitten se nosti päätään ja töykkäsi varovasti minua poskesta. Näytti ihan kuin se olisi hymyillyt!
 Tuli ihan mieleen Bileamin aasi! Joskus Jumala toimii eläintenkin kautta. Tällä kertaa minä sain lohdutusta yhdeltä tällaiselta Luojan luomalta.
 Jumala on myöskin hyvin viisas Jumala. Jos nimittäin Nitron suu olisi aukaistu puhumaan niinkuin Bileamin aasin, olisin varmaan juossut karkuun, mutta näin tämä meni aivan sopivasti.. ;)
 Sitten tähän loppuun vielä yksi Raamatunkohta.. "Olkaa aina iloiset." Sekin on 1. Tessalonikalaiskirjeen ihan lopussa, tarkkaa jaetta en muista. Noudattakaa sitä!
1670480.jpg
 Tässä muuten kuva meidän vanhemmista pojat, vauva siis puuttuu.. Isoimmasta pienimpään: Sami, Jooel ja Miiko.