Päivä Raamatunkohdat: Luuk. 8:25 ja Ps. 23:3
 Ja hän sanoi heille: "Missä on uskonne?" Mutta pelko oli vallannut heidät, ja he ihmettelivät sanoen toisilleen:"Kuka tämä onkaan kun hän käskee sekä tuulia että vettä, ja ne tottelevat häntä?"

 Sieluni Hän virvoittaa. Hän johdattaa minua oikealla tiellä nimensä tähden.

 Siinä oli nyt sitten ne kaksi kohtaa, jotka tosin eivät tulleet ihan niin pian kuin olin ajatellut.. Reissu kun vähän venyi. Piti tulla sunnuntaina aamuyöllä kotiin, mutta tulimme vasta illalla. Aamuyössä olisi ollut puolensa. Nimittäin lapset olisivat nukkuneet, eikä olisi ollut ruuhkaa.. Ajoimme muutaman kymmenen kilometriä 20km/h. Ja joka risteys aivan tukossa!
 Siskoni A matkusti aamuaskareiden jälkeen myös konffaan, joten heti kun pääsimme kotiin, oli edessä kaikki askareet. Hevoset saivat päiväheinät lievästi myöhässä (klo 20.30). Eli toisin sanoen eivät saaneet niitä. No onneksi A oli sentään etukäteen aavistanut nämä ruuhkajutut ja laittanut niin paljon aamulla, että kaikilla muilla oli vielä jäljellä, paitsi siipeläisellä. Se kun on hyvä syömään, kehittää hienosti tätä keskivartaloa.. :)
 Minä tuota mietin myös, että missä minun uskoni aina välillä on? Tässä kun yrittää soutaa ja huovata eläinten ja perheen kanssa niin että sopivat yhteen, niin siinä usko aina välillä vähän horjahtelee. Tulee sellainen vähän riittämätön olo..
 Tänään keritsimme Äireen kun pienet pojat olivat päiväunilla ja kaksi isompaa olivat kyläilemässä. Tuli siitä kamalan näköinen! En oikein haltsaa tätä keritsemistä vielä niin, että tulisi kovin siistiä jälkeä.. No, mutta laitanpa tänne aikani kuluksi (minulla kun ei muuten ole tarpeeksi tekemistä...) pari kuvaa lampaista! :)
1670380.jpg
 Tässä ovat Tomppa ja Äiree ennen kuin kerimme Äireen. Vasemmalla Tomppa, oikealla Äiree.
1670396.jpg
 Tomppa ulkoilee. Se osaakin hienosti kulkea narussa. Muut eivät toistaiseksi ole niin kesyjä, että voisi talutella. Tarvitsisi kyllä opettaa... Tämä siis välissä, että näkee kuinka kauniita ne ovat, kunnes minä ilmaannun saksineni...
..1670423.jpg

 Öh.. Keritty ja madotettu. Mutta ottakaamme huomioon, että keritsin toista kertaa elämässäni... Tuli tohon kuvan reunaan myös Äksyn päästä puolet...